NYHETER fra musikkmerket 2L
go to english
2L33 SACD
nettbutikk
musikkmerket 2L produseres av Lindberg Lyd AS | Postboks 56 Bogerud | NO-0621 OSLO | NORWAY | musikk@2L.no

MADSENTrygve Madsen:
24 PRELUDES & FUGUES

Jens Harald Bratlie | 2L33SACD

KLASSISK, mai 2006:
"Spillet er utsøkt, gjengitt i førsteklasses klaverklang. Det er lenge siden jeg ble så begeistret for en ny oppdagelse." (6 av 6 poeng)

 

BARTOK

BÉLA BARTÓK
Annar Follesø | 2L28SACD

American Record Guide , april 2006:
"Annar Follesø makes this monument of complicated 20th Century solo violin writing easy to understand and extremely enjoyable to listen to. This is a wonderful recording. All the playing is superb."

NYSTEDTImmortal NYSTEDT
Ensemble 96 | 2L29SACD

Kjell Hillveg AFTENPOSTEN:
"Når fremførelsene er så strålende som det Ensemble 96 og dirigent Øystein Fevang leverer så blir det en ren fornøyelse å være publikum. De synger så rent selv i de mest dissonerende passasjene at man rett og slett fryser av fryd."

WIENIAWSKI

WIENIAWSKI vol II
Janowski/Plagge | 2L30SACD

GRAMOPHONE, mai 2006:
"Piotr Janowski has the dash and showmanship needed to recreate the powerful, spellbinding effect Wieniawski had on his audience"

LIESigurd Lie (1871-1904)
Kristiansand Symfoniorkester

VÅRT LAND: "En vital innspilling fra Kristiansand som legger atskillige meter til norsk musikkhistorie ved å levendegjøre toner som ikke på noen måter snur opp ned på historien, men som likevel i kraft av entusiasme og doggfriskhet tar plass i den som hører på og får norsk musikkhistorie til å henge mer sammen.""

Over the Hills

Over the Hills
Kristiansand Blåseensemble

AUDIOPHILE ( USA):
"The performances are a match for the repertoire; full of power and joy when needed."
"They make superb sounds that will test the best audiophile systems!"

2L logoDVD & HJEMMEKINOHi-Fi miljøet i Norge begynner nå for alvor å fatte interesse for surroundlyd og Super Audio CD. Les artikkelen om musikkmerket 2L
og produksjonsselskapet Lindberg Lyd AS i magasinet
DVD & HJEMMEKINO nr.2 - 2006.

Strauss | Enescu
Kolbjørn Holthe og Tor Espen Aspaas | 2L34SACD

Richard Strauss' første og eneste sonate for fiolin og klaver og George Enescus tredje - førstnevnte like lysende, heroisk og sublim som sistnevnte er mørk, melankolsk og feberaktig; det er i sitt transcenderende, grenseoverskridende aspekt disse to sonatene er beslektet. Begge utgjør en milepæl i sine respektive opphavsmenns kompositoriske utvikling. På samme måte står sonatene som milepæler i vår egen utvikling, både som individuelle utøvere og som duo.

PDFDuoen Kolbjørn Holthe og Tor Espen Aspaas har siden starten av samarbeidet i 1991 konsertert og turnert jevnlig med store deler av besetningens repertoar på programmet - deriblant komplette sonatesykluser av Beethoven og Brahms.

Hybrid Super Audio-CD 5.1 SURROUND + STEREO
Dette produktet ser ut som en vanlig CD
og kan spilles på alle tradisjonelle anlegg og datamaskiner.

Lanseringen finner sted i forbindelse med duoens siste konsert i en syklus med Beethovens samlede sonater for fiolin og klaver i Levinsalen ved Norges musikkhøgskole, tirsdag 23. mai 2006, 19:30