NYHETER fra musikkmerket 2L
go to english
EXAUDIAM EUM - Gregoriansk sang fra fastetiden
nettbutikk

DXD Introduksjonen av digital lyd på begynnelsen av 80-tallet skapte en storm i Hi-Fi-miljøet; uttrykk som "hard og kald" og "Vinyl låter mye varmere" dominerte debattene rundt CD-formatet. DXD feier nå denne diskusjonen av banen. Digital eXtreme Definition er et profesjonelt lydformat som formidler analoge kvaliteter, med en målefrekvens på hele 352.8 kHz per kanal i 32 BIT oppløsning . Dette gir oss rom for redigering og nivåjusteringer før vi konverterer ned til DSD (2.8224 Mbit/s). Super Audio CD er produktet som bringer denne opplevelsen ut til forbrukeren.

Concertos & Fairytales
Concertos & Fairytales
PK Svensen / Malmö Symfoniorkester

Trombonekonserter av Wolfgang Plagge, Egil Hovland, Magne Amdahl og Torstein Aagaard-Nilsen

KONSERT
KONSERT - Steffen Horn

Super Audio CD formidler med surroundlyd den intense atmosfæren fra Steffen Horns konsert i den Gamle Logen i Oslo: Dusik - Rachmaninov - Grieg - Prokofiev.

Immortal NYSTEDT
Immortal NYSTEDT
Ensemble 96 / Øystein Fevang GRAMMY

BILDEBREV fra prisutdelingen

MOZART
MOZART Violin ConcertosSpellemann
Marianne Thorsen / TrondheimSolistene

DXDVinner av SPELLEMANNPRISEN 2006

 

musikkmerket 2L produseres av Lindberg Lyd AS | Postboks 56 Bogerud | NO-0621 OSLO | NORWAY | musikk@2L.no
EXAUDIAM EUM - Gregoriansk sang fra fastetiden

Den gregorianske sangen, med sin altomfattende og poetiske spiritualitet, henvender seg til menneskets dypere lag. Middelalderens munker både komponerte og fremførte sangene som en integrert del av sitt daglige arbeid med den hellige skrift. Opp gjennom århundrene har gregoriansk sang beriket og utdypet kirkens liturgi, og den har vært en kilde til inspirasjon i alle epoker av den vestlige musikkhistorien. Under ledelse av Alexander M. Schweitzer presenterer Consortium Vocale Oslo fastetidens fem søndager, palmesøndag og langfredag, innspilt i DXDmiddelalderkirken på Ringsaker.

2L43SACD Hybrid Super Audio-CD 5.0 SURROUND + STEREO

Gratis MP3 av spor 20 fra CD'en

PRESSEBILDER